SmarterAOE

Projekt Smarter Amazon of Europe (Smarter AOE)

Prejeli smo finančno podporo za digitalno preobrazbo naših poslovnih praks iz projekta SmarterAOE, ki bo vzpostavil mednarodni ekosistem turističnih malih in srednjih podjetij v Amazon of Europe – Unescov prvi čezmejni biosferni rezervat petih držav: Mura – Drava – Donava in druga biosferna območja za spodbujanje družbenih, digitalnih in ekoloških inovacij s sodelovanjem, krepitvijo zmogljivosti in digitalno preobrazbo.

Časovni okvir projekta: januar 2022 – junij 2024
Sredstva: 1.270.255€

Z našim Apartmajem “Pri Sodarju” smo se pridružili projektu digitalne transformacije in nadgradnje Smarter Amazon of Europe (SmarterAOE).
S finančno podporo EU skladov smo uradno spletno stran www.sodarstvo.si nadgradili v angleški jezik in omogočili spletne rezervacije. Digitalizirali smo prijavo gostov, ki je zdaj hitra in enostavna ter vzpostavili kartični sistem plačevanja. Na naših družbenih omrežjih smo za lažjo in neposredno komunikacijo z gosti vzpostavili messenger, ki vključuje obrazec za povpraševanje – rezervacijo. Komunikacija z našimi gosti je zdaj tekoča in takojšnja in že zaznavamo povečano zanimanje za naš apartma.

Neverjetno, kako nam digitalizacija procesov olajša poslovanje in pritegne nove goste! Z rezultati smo zelo zadovoljni in se veselimo nadaljnjega napredka.


Ponosni smo, da smo bili del projekta Smarter Amazon of Europe!